Fredag!!!

Jag är bakis men jag hade tok kul igår!!!!!!!!:) Först kom Nina till mig sen så drog vi till Berns och kollade på A.j , glömde biljetterna hemma men kom som tur på det inte allt för långt hemifrån!Konserten var toppen och det bästa var såklart när han sjöng Bsb´s Incomplete!

image374

Nina och jag!:)

   
Aj                                Jimmy,jag och Jan

Sedan gick vi till Kiss´s fest på Cafe opera..kommer inte riktigt ihåg allt därifrån men kom ihåg att jag gick förbi Gene simmons från Kiss och vi tog i hand...haha!Kommer också ihåg att jag såg "shopaholicmamman"då var jag  såklart tvungen att gå fram och säga hej :)MIn kamera gick söder igår!:( Zoomen har fastnat ute,måste ha tappat den i golvet,fan fan fan!!!!!
Hittade en tröjärm i väskan imorse..hmm! Någon som saknar en grå ärm kanske?

 
Drinkbiljetter            Gene simmons

Torsdag!

Vilken underbar dag!!♥Idag ska jag först på lägenhetsvisning sedan blir det konsert på Berns salonger,Backstreet boys´s Aj Mclean spelar!:) Vann biljetter till Kiss vip fest på cafe opera ikväll, så ska springa dit efter konserten och kolla läget! :)
Ha en underbar dag!!


  image373

Snygga va?

Måste bara visa min syrras snygga skor som hon köpte i Glasgow, sjukt snygga och sjukt billiga men fanns inte i min storlek  :(
image371

Onsdag!

Gud vilket dårhus jag bor i,först vaknade jag 04.50 av att grannarna med 3 barn  troligtvis ska  resa bort,inget konstigt med det förutom att den ena ungen springer fram och tillbaka i 20 minuter och öppnar och stänger porten, har sängen nästan precis vid porten så varje gång den öppnas låter den som en mindre jordbävning,sedan glömmer de sin minsta unge hemma med dörren och allt öppet och porten har stängts och låsts men en granne öppnar(jag fattar ju inte då att de har glömt en unge)Sedan några timmar senare börjar ungen ovanför mig  och nu precis var det några som ringde på mig typ 10 gånger(öpnnar aldrig om jag inte vet att någon ska komma) och så börja de slita i handtaget!!!!What the fuck!Då var jag tvungen att kolla va det va så stod det ett äldre par där som började prata något språk jag inte förstod men pekade på dörren brevid, de bara Aaaahaaa!
Nu ska jag tillbaka till tvättstugan!! :)

Djävulen bär Prada!

Nu har jag precis läst klart Djävulen bär Prada av Lauren Weisbergen, ni vet ju alla vad den handlar om så behöver inte berätta om det men det var faktiskt bra, läste först några sidor och tycket inte den verkade så himla bra som alla har sagt men sedan kom jag verkligen in i boken och jag var  fast! Kanske borde se filmen snart för att se om den är lika bra! Kom på att jag har ju hennes andra bok också . Alla var där :) Någon som har läst den?

image370

Tisdag!

Fan vad blogg.se muppar sig!
I helgen så blev det först jobb sen blev det Eurovison hemma hos Kattis(18de plats!!!???),och när röstningen började drog vi ut, tur att vi inte stannade för att titta på det!
På söndagen var jag på dejt, jag var hur bakis som helst och försökte ställa i det men det gick inte,men väl på plats i stan mådde jag helt ok! Vi tog en promenad på Djurgården och sedan satt vi oss på en uteservering.Eftersom vi hade bestämt att vi skulle gå på promenad så kommer jag i bekvämma kläder och gympa skor, tror ni inte jag blir lite förvånad när jag ser honom med fin skor,fin byxor,skjorta och kavaj med nässduk i fickan! Haha!
Igår så var jag på lägenhetsvisning(igen!)
Nu måste jag fixa mig och dra till jobbet först måste jag bara säga ♥Hipp hipp hurra för Nina idag!!!!!! Grattis gumman,vi ses på torsdag ;)♥
image369
Födelsedagsbarnet och jag!

Onanera?

Idag fick ja en rolig fråga, vad betyder onanera? Haha, och frågan kom från en arbetskamrat 40+, jag visste inte hur jag skulle förklara med ord så iställed visade jag , ja hur killar gör! Tur att ingen annan var i närheten, haha!!


Torsdag!

Yes, Charlotte gick vidare till Eurovisionfinalen på lördag! :)
Idag har jag jobbar 11 timmar men jag hur pigg som helst men ska dunka in mitt huvud i väggen eller något så jag tuppar av för om 7 timmar är det dags att gå upp igen!
Go natt!!

image368

Mer Glasgow

Hej!
Skrev ju bara om de första timmarna i Glasgow så här kommer lite mer! :)
Vi somnade iallafall runt 04 och klockan 08 vaknar och väcker jag min syrra och vill att vi ska gå upp och fixa oss så vi kan gå ut !Hmm normalt, allt öppnade vid 12 men som tur är (just då iallafall) så är inte min syrra lika morgonpigg så vi va ute på stan vid 11! Vi gick runt och kollade i iaffärer och shoppade sen vid 5 var vi tvugna att dra tillbaka till hotellet för vi skulle på konsert, Bsb :) hehe! Jag köpte biljetterna av en tjej som min kompis i Glasgow tipasde mig om, första gången jag köper något från någon över internet så var halvt beredd på att bli blåst men som tur var blev vi inte det!Vi hade toppen platser också,där har de bara sitt plaser, och vi satt på 7de raden prick i mitten! Konserten var såklart asbra!:)

       
                                    Så fina biljetter:)    

    

På måndagen shoppade vi och åt på resturang på kvällen:)

   
 Mumsig frukost

På tisdagen shoppade vi på dagen så gick vi ut en svägn på kvällen och drack massa goda drinkar!:)

 


På onsdagen blev det en snabb titt i affärer,våra krafter var verkligen slut så de sista timmarna innan vi skulle till
flygplatsen satt vi ute i solen och tittade på folk :)

    
Hotellet!                                                  Starbucks blev det varje dag ; )

God natt!! ♥

Onsdag!

Hello!
Idag tog jag mig ett besök till solariumet, fast det är inte fräscht där,  måste börja gå till något annat ställe!Det som är bra är att det är bemannat!
Nej nu måste jag dra till jobbet, fan suger att jobba kväll!
Ha en bra dag!


Tisdag!

Gud vad det regnar! Kan det inte bli sol snart! Idag har jag iallafall varit duktig och tvättat!:)
Ok, här kommer lite mer om Glasgow resan!
Vi landade vid 20 på lördagskvällen, vi träffade en svensk killepå tåget på väg in till Glasgow som skulle träffa sin kompis på centralen,han såg så liten och vilse ut så vi väntade med honom tills hans kompis kom sedan skyndade vi oss till hotellet och fixade oss sedan drog vi ut på stan, vi hade ingen aning om vart vi skulle gå så först gick vill till Fridays och tog en drink!

    
                                     Fridays

Sen hade vi ingen om vart vi skulle gå igen men som tur var finns det massor av folk som går runt och promotar klubbar på gatorna så får man biljetter så slipper man stå i kön, så vi fick några och så valde vi ett som min kompis i Glasgow hade sagt att vi borde gå till, Karbon hette det! Hade as skoj,första gången jag var ute med lillsyrran:) Det som är minus på klubbarna i Skottland är att man får alkoholen i plastmuggar men vad gr det om hundra år, pluset är att de är billiga! Efter vi hade dansat och flummat klart köpte vi fish and chips sen va det natii natti!
Något som de borde börja med i klubbarna i Sverige som finns i Dublin,Glasgow,London etc är att på toaletterna finns allt,smink,hårspray,parfym, jaa allt nu har de till å med börjat med plattång! :)Man kan typ fixa sig på klubben!HaHa!
Det här var de 5 görsta timmarna i Glasgow, mer kommer sen!!

     
                                                                 Only 4 u Lollo!         Måste vara den finaste bilden jag tog!

Lördag!Glasgow shopping!

Gårdagen blev blev lugn och skön, var hemma hos Lollo och tittade på film,Love and other disasters tror jag att den hette,det va lite små konstig men helt ok!
I morse var jag på en promenad med Sanndra i duggregnet,mysigt! =)

Här kommer lite bilder på shoppingen från Glasgow!

image335

    

       

Fler bilder frånGlasgow kommer senare! Ha en trevlig lördag!!♥


Fredag!

Kommer mer om Glasgow snart , min data muppar sig , måste hålla in sladden så skriver med ett finger!Haha!
Men kolla in mitt snygga pass skydd! ;)
image333


Torsdag!

Jaha då var man tillbaka till Stockholm igen, känns tråkigt! Saknar syran också, vi har ju hängt ihop 24/7 sedan i lördags! Glasgow var underbar!! Berättar mera ikväll och så kommer det bilder såklart!
Ska ha visning på den här lägenheten om 30 min, känner mig verkligen inte sugen på att ha massa strangers här!
Kanske dags att bädda sängen!
So long!!

Lördag!

Nu drar jag till Skottland och jagar killar i kilt!! ;)
Puss!!

image331

Onsdag!

Idag är jag trött, igår var jag på akuten 2 gånger, inte för min del utan följde med en person, allt gick iallafall bra! =)
Idag ska jag till frisören ,alltid lite orolig att det inte ska bli som man vill men har gått till samma frisöer ett tag nu så borde gå bra!:)
Ha en trevlig dag!!
Kan inte bestämma mig mellan dessa två frisyrer!?

  
Vad tycker ni??

Update:
Det blev så här!Dont mind the fuckface!

Måndag!

Vilket underbar väder vi har nu, underbart!
Det blev en mycket lugn helg, var sugen på utgång men det är jag alltid men det var skönt att det inte blev det så man inte låg bakis hela söndagen!
Igår blev det solning,promenad med Sandra och häng hos Lollo, vi tittade på filmen Saknad, tittade dock inte klart på filmen! Vi tittade också på Sanningens ögonblick, fan vilket svin killen som var med där var, hoppas verkligen att tjejen dumpade honom, she was way to good for him!
image325
Idag har jag varit hos tandläkaren, håller ju på och bleker tänderna och jag har inte rikitgt blivit nöjd men nu fick jag en gel med starkare gel:) Träffade även Nina en snabbis! Nu ska jag packa!
image326

Lördag!

Good morning sunshines! Jag hade ställt klockan på 09:00 men vaknade 08:58, tror jag har en inbyggd väckarklocka i mig ;)
Har precis kommit hem efter en promenad med en kompis, så skönt att röra på fläsket och underbar väder!
Jag är medlem i Spray date, tänkte bjuda på en del av ett mejl jag fick igår!

"Jag skulle inte stå helt främmande för att skämma bort eller sponsra henne heller. Förstår att det låter dumt men jag har inget emot "golddiggers" , så länge det är rätt tjej.. :) "

Haha lockande ;)

image324

Fredag!

Gud vad jag är vilse med dagarna, igår kändes det som om det var lördag och nu vet jag inte vad det känns som:)
Igår var jag hemma hos min personliga skräddare Lena somm la upp 2 par byxor  till mig, TACK! =) Köpt två likadana byxor och två likadana linnen, är det normalt?
Har haft uppehåll från solarieholmarna i nästan 6 månader men nu har jag börjat igen..ooops! Känner mig lite stekt just nu!
Imorgon är det bara en vecka till jag åker till Skottland! =)
Här kommer lite av veckans shopping!
       
Konsistensen på hudkrämen var  perfekt , underbar, köp köp köp!!

image317

  
Fan vad cool jag är med solbriller ;)


Raj raj!

Man får ingen ångest när man hittar det här i väskan efter en utgång! :s
image313


RSS 2.0