Bye bye!

So long bitches nu drar jag till Dublin!! =)


Ojoj!

Jag har fortfarade inte bara packat och jag ska dra om typ 2 timmar! Det är nog dags nu! =)

Imorgon smäller det! =)

Wohoo,jag fick ledigt från jobbet imorgon, så skönt ska ju till Dublin imorgon kväll, hade blivit inte väl stressigt att jobba,dra hem och sen inte till stan för att hinna med en flygbuss! Har inte packat eller något ännu men  tvättade iallafall efter jobbet idag!Råkade tvätta lite sedlar också men de klarde sig !: )Känns inte som jag ska åka bort imorgon, känns som jag är helt oförbered men det kommer bli skoj!Längtar tills jag ska shoppa på River island,Claires,TKMaxx etc!=) Nu ska det snart sovas så ska det shoppas,packas och resas imorgon :)
Natti!


Hahaha!

Men Brittan vad fan har du gjort med läpparna?!

image153

Söndag!

Det blev utgång igår fast jag var sjukt trött, kunde inte hålla mig! =)Det var som tur var skoj så det var värt det, och det fanns massa fina killar att glo på, me like!;) Måste berätta en sjuk sak som hände igår,stod i toakön, först i kön var en kille i rullstol och hans kompis,så kommer det en kille och lyfter upp killen i rullstolen och slänger ner honom i marken!Jävla idiot!Hans kompis blir ju skit förbannad och börjar typ bråka med honom,ingen gör ju såklart något förutom att glo,så jag går fram och hjälper kompisen att lyffa tillbaka killen i rullstolen,fan vilka idioter det finns,han åkte iallafall ut!!
Idag har jag hängt med syrran brukar inte kunna göra så mycket när jag är bakis men idag var vi och åt i Kista Gallerian sen åkte vi hem till mig och svullade och så delade jag med mig av sminket ,självklart ville båda ha samma saker haha!
So long!

image151

image148image149
image150
På bilderna: Jag*Cicci*Sandra*Lollo *Saknas på bilderna är Kattis! =)

Lördag!

God morgon till er som just har vaknat, själv har jag varit uppe i 3 timmar och 15 min! Jäsp! Nu ska det bakas,haha  wish me luck!

Update:  Hehe jag visste att något skulle gå galet med bakningen, hade spisen på snabben hela tiden, oops!Undrar om det blir något?Kunde ju inte ha den inne längre heller för den började se ut som en peparkaka!

Shake it!

Till alla er som ska ut och skaka rumpan ikväll, this one is for you!!


Smink smink smink!

Idag är jag ledig, såååå skönt men imorgon blir det jobb igen! :( Idag har jag gjort massa saker jag inte har hunnit  med i veckan bla varit på solarieholmarna och just nu håller jag på att tvättar!Om det var någon som såg mig på tunnelbanan igår så kan jag bara säga ,jag är inte psyko, jag vara bara så trött att jag fick fnitterattack, lite pinsamt när man är själv men kunnde verkligen hålla mig,what to do!? =)
Nu kommer iallafall bilder på sminket jag fick, det här är typ hälften! =) Gissa om jag blev glad!

 

Onsdag!

Fan vad seg jag har blivit på att uppdatera,idag jobbar jag 08- 23,whoooha!Sova kan man göra i graven har jag hört! Jag säger bara, Hejja Sverige ikväll!Hoppas vi vinner då blir det EM! =) Vinner de blir det tydligen fest på fest på Café opera ikväll,jag är glad för eran skull alla ni som kommer vara där ikväll,verkligen!

image142

Söndag!

Jag är äckligt bakis idag, det var bara det jag ville säga!

image139


En snygg och tydlig bild från igår! ;)


Lördag!

Har inte haft tid för det här på ett tag men kommer igen efter helgen,igår var det mini julafton eller ganska stor =)Ska visa ett kort imorgon på en del av det jag fick =) Idag har jag jobbat,ingen jävla ordinarie eller vikarie som  kunde/ville så till slut sa jag ja och det var tur för sedan fick jag ett sms att jag kommer få dubbelt betalt för att jag ställde upp! =)Har iallafall sovit 2.5 timmar efter jobbet så känner mig lite groggy nu men har duschat och ska fixa mig för nu blir det fest!Apple Bacardi drinkar, mums !Ha en trevlig lördag party people!

image138

Måndag!

Idag har jag varit duktig och varit på banken =)Som tur är inte så ofta man måste gå dit nu för tiden med internetbanker och allt !Nu har jag iallafall betalat av lånet på min dator, så skönt!Nu är den min på riktigt =)
I helgen tog jag det bara lungt så skönt att inte vara bakis och göra sådant man annars inte orkar och hinner som att rensa papper och sånt tråkigt!Om det var någon som av någon anledning trodde att det här med Ryandan var ett skämt så kan ni ju kolla på bilderna vad jag har inhandlat idag ;)

 


En till Gina kofta,marinblå!

Update: Hörlurarna vad trasiga!!Jävla skit Sony!

Fredag!

Jaha då sitter man och böllar framför datorn igen, ja ni kan ju gissa vad jag lyssnar på!Dagen började toppen,var inne på en Ica butik och vad spelar de inte då, jo Like the sun !Fick stå och klämma på bröd  i 3 minuter och låtsas att jag inte visste vad jag skulle ha för det var där högtalarna fanns =) Ikväll är det Idol!!Weiiiiii =) Nu ska jag bölla vidare!

Snyft!



Like the sun



Den här låten är så vacker att jag gråter varje gång jag hör den!

New and improved ;)

Då var frisörbesöket avklarat! Är typ rödtott, det blev avfärgning,slingor,toning och klippning.Jag tänkte inte klippa mig för det var inte så länge sedan jag gjorde det men var ju verkligen inte nöjd med klippningen efter som det inte var rakt, vilket den här frisören höll med om och klippte mig gratis! Kännn ovant att vara så ljushårig efter att ha varit mörkhårig i ca 2år och så är det inte direkt den färgen jag vill ha men det är ju svårt eftersom jag hade så mörkt innan så får ha tålamod =)Bjuder på lite bilder men skit i poserna och hur jag ser ut i fejan!! =)

Ida kl 13:00
 
Ida kl 18:00
 







Torsdag!

Jag har nog världens bästa tvättstuga,allt är nytt och man kan boka pass dygner runt efter som det ligger i en stuga på gården =) så man behöver inte boka en tid flera veckor innan som på andra ställen jag har bott!Nu håller jag iallafall på att tvätta,behövdes verkligen !Ni har väl inte missat att det är Kanelbullens dag idag!?

image125

Onsdag!

Idag så blev det jobb och fika med syrran i stan på The muffin bakery ,hela Bounce satt där inne och smed planer =) Jag spillde kaffe på mina nya vita converse, smart! Någon som vet ifall man kan tvätta dem, eller något annat smart tips hur man kan på bort fläcken?Imorgon ska jag till frisören,ångest varje gån ska ska dit,hittar aldrig någon jag gillar så det blir ny varje gång vilket inte gör skaken bättre! Nu ska jag dricka te och kolla på Mia och Klara på 1:an,sjukt kul! =)
image124 

Lite skillnad!

 Andreas
image121

Han är grym, med eller utan lockar =) .Han ser typ 20 år yngre ut nu! Är det någon annan som tycker han påminer om "Idol ola" när han  pratar?

My new obsession

I natt så sov jag 12 timmar, det behövdes verkligen!Skulle lätt kunna sovit längre!
Nu har jag skaffat mig 2 nya beroenden,den första är Organic green chai (te) ,smakar jul,om nu något kan smaka som jul =) eller man kanske kan säga att den smakar som det brukar dofta kring julen..ni fattar nog vad jag menar !Det andra är Abba´s Tonfisk xpress, grillad paprika ,mums!Nej  nu ska det ätas tonfisk! =)
   
Obsession 1                Obsession 2


Titta!

Titta vilken fin present jag fick idag =) !En mega lång halsduk ifrån Sisley!!


Peace!

RSS 2.0