Julafton!

God jul!! Hoppas ni alla får en trevlig dag! Här kommer en trevlig julsång för att komma in i lite christmas mood!! =)

Söndag!

Gud vad trött jag är ska vara så skönt att vara ledig imorgon och inte behöva gå upp innan tuppen! Har jobbat 6 dagar den här veckan och 2 av dagarna på 2 jobb! Cash is king heter det väl?! :) Känns det som om det är julafton imorgon? Svar Nej!

Lördag!

Titta vilka fina paket jag har fått! =)Kunde dock inte hålla mig och öppnade dem ca 1 sekund efter bilden togs!Bild kommer senare på innehållet! =) Idag har jag jobbat 8-16 och imorgon är det 8-16 som gäller igen!Fan vad jag inte gillar att stå och vänta på en buss i 11 minuter inne i stan klockan 07.00 en kolsvart lördagmorgon!Usch! 


Skydd måste man ha!

Köpte den här Iron smoother från Matrix idag som skyddar mor värmeskador upp till 204 grader!
Hoppas den håller vad den lovar =)Någon som testat den?


Lördag!

Då var första julklappen köpt! =) Det är svårt att köpa julklappar nu för tiden, alla har ju allt de vill ha..typ!
I torsdags var det julbord med jobbet, det var skoj även fast medelåldern på mina arbetskamrater är 50 =) Min fd samordnare som precis har gått i pension (64år) och jag är värsta buddys, synd att hon har slutat! :( MAten var verkligen super god, speciellt dessertbordet,mums! =)Gick nog upp 3 kilo underkvällen!Nu ska jag kolla på Shrek 2!!

Onsdag!

Ååå mitt hjärta smällte idag! Började pratade lite random med en gubbe som jag stötte på i en port på söder! Frågade jag skulle hålla upp dörren till honom ,och det satt igång det hela!Han var 90 år och hans fru sedan 70 år tillbaka hade precis gått bort, och han fick tårar i ögonen när han började prata om det och han så hela tiden jag får tårar i ögonen bara jag pratar om det :( Bless! Fatta att fira jul utan sin fru som har gjort de senast 70 åren !!Han hade iallafall barn och barnbarn som han skulle fria julen med men tänk alla som inte har det och ska fira julen ensama,usch! Men han hade iallafall ätit fiskbullar och potatis till lunch! =)

Tisdag!

En gång i tiden så bodde jag i London och var Au pair, det var tider det!! =) Imorse satt jag och slöt ittade på Stilpoliserna på 5an, de skulle hjälpa 2 mammor att få tillbaka stilen och vad visar dem inte då om inte skolan där flickan jag tog hand om gick, det var lite coolt=)Det var bara en liten händelse från imorse som jag ville dela med mig!Nu ska det jobbas! Have a nice day!

image191
Greenwich, London

Mr Beckham!

Oblygt paket!
image190

Måndag!

Man märker att man börjar bli gammal,vad gjorde jag nyss jo ringde och beställde en tid hos tandläkaren!!Helt frivilligt!Min farmor fick tvinga mig till tandläkaren senast jag var där men  nu ringde jag frivilligt! 650 kr för en undersökning, finns väll roligare saker att lägga pengar på men känns som det är dags det var säkert  7 år sedan jag  var där senast!

image189

Stackars tjej!



Skulle också go nuts och raka av mig håret om det var så här varje gång man gick ut!

Gävle!

Ida och Lena ville komma bort från Stockholm.Ida och Lena valde slumpvis Gävle!Ida och Lena bodde på hotell och festade i Gävle och hade massor av skoj!Här kommer lite bilder!=)
 
      
Mysiga rummet =)                               Bocken!                      Gävle!

     
Ute på galej, japp vi gillar smirnoff! =)                                       Här var det färdig festat!

Har massa barnförbjudna bilder men syrran läser bloggen =)

RSS 2.0