Fredag!

Hallå min glada! Idag var jag duktig och gick på en promenad,underbart väder var det ! Borde verkligen gå på promenader oftare men det är ju så tråkigt att göra det själv!
Igår köpte jag ny underlagskräm, tjejen i kassan frågade om jag brukade ha pensel till, har läst massor att det ska vara bra men har aldrig provat!Hon frågade iallafall om jag hade tid så kunde hon visa, gud vilken skillnad, svampar suger ju verkligen åt sig hur mycket som helst, men med pensel går inte mycket till spillo!Tack till gulliga kassatjejen (Inte ofta de är så trevliga och hjälpsamma!Detta var på Åhlens, och eftersom jag är medlem fick  rabatt på båda varorna!



Jag var även inne på en videobutik som sålde 4 filmer för 100 kr!Hur bra som helst, har jag något att roa mig med ett tag! Har läst boken Saknad  2 gånger så får se om den är lika bra på film!


Lite nya grejer!

Färgerna ser lite annorlunda ut på korten !Men tror jag är nöjd har bara använt väskan hittils, vill byta Gina koftan men hittar inte kvittot! ( Det är någon konstig ring på baksidan)

     

En liten fundering!

Förstår inte pizzareklamutdelare vad Ingen reklam,tack! betyder?

Onsdag!

Ikväll är det fotboll! Sverige-Brasilen från London!! =) Anyways, lördags utgång var skoj, dansade loss till alla nya  schlager låter och om jag minns rätt,tyvärr gör jag nog det så plockade jag och Cissi äpplen på techno golvet också, haha!Fy fan vad man tror att man är bäst på allt när man har fått i sig lite alkohol!
Största delen av söndagen spenderades i sängen!

                  
Lördagens sällskap!       Söndagens sällskap!

I måndags så var jag hemma hos mamma och rensade bland mina gamla grejer, 3 flyttkartonger  blev 1! Jag är en sådan samlare så j ag blir tokig men min mamma är snäppe värre! Jag fick bla inte slänga en ful kudde med en kanin i korstygn på som jag har gjort för ca 100 år sedan!Samtidigt som jag är en samlare  så är det så befriande att slänga gammalt skit!

                           
Liten varelse, made by me!            Bye bye!

Lördag!

Nu blir det fest!!Skål!!!!


Love is in the air!

Omg jag tror jag är kär! Fin eller fin?

  
Albert Reed♥

Ps.Yes im still a fjortis! D.s

Glad påsk!

Det är så skönt att vara ledig men gud vad snabbt man blir uttråkad! Idag blev det lite shopping igen, kanske kommer blider vad det blev sedan =) Har rensat massor också,bara min byrå i hallen och det blev 2 påsar att slänga!!
Ett påskägg har jag iallafall fått!

    

Dada!

JLo och hennes tvillingar!


Torsdag!

Idag var jag hos tandläkaren igen, håller på och bleker tänderna ,jag ahr använt de 3 sprutorna man får till men är inte helt nöjd med resultatet och det verkar inte min tandläkare heller vara för jag fick 2 sprutor till så nu är det bara sätta igång igen!



Idag har jag också fyndat lite  =) Köpte dessa fina skor till skämt priser!
De första är från Vagabond och hade kostat 1100 Kr men köpte dem  för 200 Kr!
De andra vet jag inte vad det är för märke men  de hade kostat 400 kr men nu endast 100 Kr!!Sjukt billigt!

    


Onsdag!

Marie + Måns = Kärlek! ♥

image248


Lördag!!

Tjoho!Kom precis hem från genrepet av Melodifestivalen :) Fan alla är ju typ bra men jag tror jag hejar på BWO, stackars mamma hade  världens höjdskräck,satt och mådde illa och satt stel som en pinne och höl i sig i solen med båda händerna! Mest jubel fick  nog Rongedahl! Sanna mimade för hon skulle spara på rösten!
Igår var jag hos frisören och nog tror jag äntligen att jag är nöjd med färgen!!Köpte också en ny kamera!Så imorgon kommer det massa bilder! Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det utgång!!

image247

Onsdag!

Idag är jag trött trött trött, som mindre än 5 timmar inatt! Idag så träffade jag en trevlig man som torkar sina tvättade kalsonger i micron! Fresh!

Tisdag!

Fan tvättade och torktumlande precis mitt Helena Rubinstein läppstick " Candy love" :(

image246

Fredag!

Jag är så glad, trodde jag hade skit ljud på datan men det var bara på någon konstig inställing och nu är de fixat och ljudet är super !:) Trodde jag skulle få sov ut idag men nej nej min kära grannar började med deras jävla oljud, låter som de går runt med de fetast klackarna och stutsar den stutsigaste bollen, mycket trevligt ljud att vakna/somna till varje dag!
I onsdags köpte jag en smörgåsgrill:) och en ny super bra kniv!Tror varma mackor kommer bli min nya bakis mat!
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan jobba!Yeah! Have a nice day!

   

Torsdag!

Eller kanske ska skriva fredag..kom precis hem, har jobbat från 08.00 -24.00! Jag är beyond tired! Sleep tighy fast ni lär ju redan sova när detta skrivs! ;)



Bakis i en mycket skön säng i Gävle!

Söndag!!

Fy fan vad seg jag har varit idag!! Igår så blev det utgång och jag blandade alldeles för många typer av alkohol så det känndes som mitt huvut skulle explodera imorse när jag vaknade! Ska aldrig mer dricka!
Tittade på schlager igår innan jag gick ut, fan vad Sibel sjunger fint! Hejade på Calasia! Jag ska på genrepet i Globen den 15 med mamma och hennes kille! Haha ska bli en upplevelse!Älskar att gå på konsertet! Den 14 aril ska jag se Backstreet boys i Hovet! Cant wait, första gången jag såg dem live var 1995!!!! Nej nu ska jag fortsätta sega!
image238

image240












RSS 2.0