Klick!

Hittade en vimmelbild från i lördags...



Cissi och jag!

Måndag!

Hello!
I lördags flyttade jag som jag skrev tidigare, tack för hjälpen Lena och Linus!!!!Flytt, städning och besök på soptippen tog typ 11 timmar, fy vad vi var trötta,igår hade jag ingen träningsvärk men idag när jag vaknade hade jag det! Efter allt var klart blev det utgång =) Fatta inte hur jag orkade men det gjorde jag iallafall=)
Så nu bor man i en trea i Saltsjöbaden (tillfälligt) Det är ett litet projekt att handla mat när man inte har bil, måste ta 2 tåg! :S
Nej nu ska jag börja packa upp mina grejer! So long!

Lördag!

God morgon!
Då var det snart dags att flytta, väntar på att flytthjälpen ska komma=) Jag önskar att jag hade en kamera nu så ni kunde få se hur det ser ut här just nu,Kaos, men det är väl så det ska vara när man flyttar!
Puss från Kalle anka!

Onsdag!

Hallåå!!
En väldigt trött Ida som skriver,jobbar om dagarna och fixar inför flytten till helgen, ska bli så skönt när den här vekan är över!! Nu ska jag fortsätta packa!! :)
Just have to say Hi to my german friend Christine, hope this helps with your swedish ;)

Lördag!

Hoppas att ni hade en trevlig midsommar igår, för min del blev det väldigt lungt,som jag skrev förut så jobbade jag först sedan hälsade jag på farmor som ligger på sjukhus sen åkte jag bara hem,var så trött!
Idag vaknade jag  06:50 och var hur pigg som helst men tyckte det var lite väl tidigt att gå upp så somnade  några timmar!!=)
Ska flytta nästa helg så idag har jag varit duktig och packat och rensat lite,  fy vad tråkigt det är!! Nu blir det lunch! =)



Pappa hade gjort en fin krans åt farmor! :)


Glad midsommar!!

Hoppas ni får en trevlig midsommar!!! =)
Själv ska jag till jobbet nu sen ska jag med pappa och hälsa på farmor på sjukhus:S
Kramar!



Ståsolarium!

Har precis varit och solat, så skönt! Har ni testat ståsolarium?Hur bra som helst, blir inte de där irreternade ränder på vissa ställen som det bli när man solar i vanligt solarium!
Nu ska jag ladda för matchen !=)


Onsdag!

Hallå!
Oj vad dålig jag har varit på att uppdatera!
I fredags var jag på Junibacken, det var mysigt men trodde det skulle vara större, det bästa var Karlsson på taket föreställningen och sagotåget =). I lördags blev det fotboll och efter det så blev det utgång=)
I veckan har jag bara  jobbat, ikväll blir det såklart fotboll igen!!! Heja Sverige!!!!





Onsdag!

Idag lämnade jag tillbaka kjolen bara inse fakta, jag kommer aldrig använda den! Blev ett linne istället! =) Fick en " present " ifrån systembolaget också,tuggumi, för att man visar legg innan de frågar!
Idag blev det även en fika med Lena♥ i Sumpan!
Anväder min gamla tegelstens kamera så inte topnotch bilder direkt!
 


Tisdag!

Yeahh 2-0 till Sverige!!!!!!!!!!!Zlatan=King!!!!!


Måndag!

I lördags blev det utgång igen, först blev det 2 små spontana "förfester", mycket trevligt!=) Var inte bakis igår,underbart så kunde ligga ute i solen men det blev lite för varmt på slutet så blev inte så många timmar! Imorgon blir det det en lång dag,massa jobb och tandläkaren i mellan, ska sluta lite tidigare så jag hinner hem till Sveriges Em premiär =) Heja Sverige!!!!!!


   ♥ 

Lördag!

Igår funkade inte bloggen :(  Jag började gårdagen med att tvätta,sen blev det lite sol och sedan en lite shopping :) Hur skönt som helst att shoppa igår, nästan inget folk alls i affärerna! :)
Sedan på kvällen var jag inne på resturangernas dag i kungsträdgården  och sedan blev det hårdrocksklubb (Anchor) Kom hem tidigt vilket var skönt ! Idag har jag legat i solen hela dagen men snart ska jag hoppa in i duschen för snart blir det utgång igen :)
Ha en underbar lördag!

Spara eller inte?    
Gårdagens shopping!

Torsdag!

Hallååå!
Yes nu är man ledig i några dagar =)
Igår efter mötet på jobbet och träffen med jacktjuven var jag på barnkalas, min systers syster,( jag vet det låter konstigt) Amanda♥ fyllde 5 år igår :)Massar av folk och massor av mat!!Blev tacos och tårta men den bästa vad nog skålen med jordgubbar!Mums! Kom hem 23.30 så blev inte många timmars sömn inatt men nu har man ju några dagar att ta igen sig :)

image380

  
   

Onsdag!!!

Idag fick jag tillbaka skattepengar! =) Nu är frågan om man ska  shoppa upp dem eller spara? Blir nog båda delarna!Har ni fått tillbaka eller måste ni betala tillbaka?
Snart ska jag till jobbet och träffa min samordnare och planera hur jag ska jobba i sommar sen ska jag träffa Nina som råkade ta med sig min jacka ifrån cafét i torsdags! Hehe!
Ha en underbar dag i solen!

Tisdag!

Hallå!
Det är ju så fint väder nu:)
Ja vad har jag gjort sedan senast jag skrev, i fredags var jag ute ,blev Berns,Soap och labbet!OBS!! Gå aldrig till labbet!!Promise! Idiot vakter!
I lördags och söndags låg jag bara och lata mig i solen:)Jag hade ju sönder min kamera i torsdag när jag var ute men nu har jag iallafall lämnat in den på lagning,hoppas det går på garantin ,den var bara 3 månader!
So long!
Kram



image379

Drömmer mig bort...


RSS 2.0