Champange!

Åå vilken trevlig dag jag har haft,har precis varit på min farmors 80-års firande som vi hade hos min farbror!Träffade alla mina kusiner och farbröder,och det var inte igår jag träffade dem!Brevid mig satt min kusins skottska kille så fick prata lite engelska , man saknar att prata engelska ibland =)Åt massor av god mat och drack champange och rött vin som jag inte brukar gilla fast det var hur gott som helst =)Har inte druckit på två helger så det kanske var därför jag tyckte det var så gott!!
Hoppas ni har haft en trevlig söndag!

image117

Gårdagens köp!

 Gina t kofta,tyckte det var dags för en ny!

image116

Läppglans för 19 kr,då måste man ju ;)
Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det 80-års kalas och det ryktas om att det ska bjudas på buffé!


Lördag!

Tjolahopp! Idag blev det bio,Elias och kungaskeppet, jag var då med en 6-åring så det var inte jag som valde!Fy fan det var den sämsta barnfilmen jag sett på länge!Blundade till ett par gånger.Satt iallafall bredvid en hot daddy ;)Det som var bra med filmen var paparazziarna(?)som hade "Inside information", det hade jag också en gång i tiden,some people knows what im talking about ;)
image110

Fredag!

Nu ska jag på cirkus, haha!Clowner hör fan inte hemma på cirkus,de är creepy,får nog blunda då!

image108

Update:  Clownerna var som tur var inte så farliga, jag behövde inte blunda och kommer nog kunna sova lungt inatt!!

image109

Grillning!

Nu blir det en sväng till solarieholmarna, yeah i know it´s bad ,ska sluta...snart!

Dick in a box! feat Justin Timberlake

Det här önskar jag mig när jag fyller år! ;) Haha
Ps
: Julklapp funkar också!



Middag!

Idag är jag barnvakt, brukar bli makaroner och köttbullar till middag men idag blev det lax & potatis soppa och fattiga riddare med hallonsylt till efterätt!Har inte ätit fattiga riddare sedan mellanstadiet men det var smarrigt! :)


Dagens goda gärning!

Igår såg jag en lapp som satt vid vägen, det var en tjej som hade tappat sin berlock, idag när jag gick ner för vägen kom jag på det och tittade lite extra, såg något som såg ut som en knapp,gick förbi den men gick tillbaka och vände den så var det berlocken, ringde tjejen och träffade henne!Fan vad jag är snäll!

Idol!

Ikväll: Heja Andreas och Mattias!! =) Sam är också grym!

image106

Update: Daniel var ju också hur grym som helst men blir stressad av hans ryck!

God morgon!

Fan vad trött jag är! Hade svårt att somna igår och när jag väl hade somnat blev jag väckt 00:55 av någon nöt som ringer fel!Pucko!
Hoppas ni får en trevlig måndag!! =)

I need you!

I veckan fyller min underbara farmor 80 år och på lördag blir det 80 års fest hos min ena farbror i Gamla stan! =)
Men vad ska jag köpa till famor??Tips tack!!

image105

FLER TIPS TACK!!!


Söndag!

Har redan varit en sväng till Solna centrum,var uppe med tuppen idag!SKönt att inte vara bakis en solig söndag som denna =)
      
This is what i bought,boring!     
   
 Har man inte tvättat håret på 3 dagar är det backslick som gäller, hot! ;)

Lördag!

Jaha idag var jag i Barkaby quality outlet, Ikea och Kista Gallerian och kom hem med nada eller kom hem med ett nytt minneskort till kameran men bra att ha till Dublin men ej lika kul att lägga pengar på speciellt inte när försäljaren försöker få mig att köpa den dyrare men så lättlurad är jag inte!(oftast iallafall;))
Nu blir det lördags mys med syrran!
Hoppas ni får en trevlig lördag!

 
Syrran gillar godis!

Ny shoppat!

      
My new shoes !          My new bag 1!           My new bag 2!

              
My new jacket !           My new book!

Yum!

Fina killar! ;)

image91

Idag har jag jobbat 08-21.30 så nu ska det sovas!
Natti!

Working

I natt så har jag sovit med syrran i en 90 säng! Jag är trött!

Lycklig kärleksupplevelse!?

Då var det måndag igen och idag så ska jag på lägenhetsvisning! =)Mina chanser för att få den är nog inte så stora för de bjuder in de 40-50 första i kön men man vet ju aldrig!
Lördagen kan jag nog inte skriva så mycket om men lyckades iallafall gå på en hemmafest i ca 5 minuter fast det är inte fyskam man kan hinna med mycket på 5 minuter ska jag säga dig!
I natt drömde jag att jag skulle gifta mig,lyckades komma på en låt jag ville ha spelad på bröllopt, "As long as you love me" med Bsb haha och min kille (vem det nu var) ville ha en låt med Kiss! Enligt drömtydningen betyder detta "en lycklig kärleksupplevelse" , när jag kollade min mail idag hade ett gammalt ragg skrivit, har detta något samband?;)

image90

Rajtantajtan!

Opps råkade ta en power nap på 3 timmar,känner mig lite groggy nu!Kanske man inte behöver dricka något ikväll då =)
Jag brukade längta efter den dagen då jag inte skulle behöva visa leg på systemet men nu när jag inte har haft behövt visa på 2 gånger i rad så vet jag inte om jag är lika glad längre, betyder ju att jag ser gammal ut!!FY fan!Nej nu ska jag duscha sen ska jag dränka mig i smink!
image89
Puss på er!!

Zzzz

Grattis till mig själv,idag har jag namnsdag , iallafall i 12 till minuter!woohaaa!
Har jobbat från 08-22 idag så nu är det sova!Sleep tight!!


Dublin!

Just det,igår så bokade jag och Nina en resa till Dublin,25-29/10(my birthday),nu gäller det bara att hon får ledigt från jobbet också = ) Jag har aldrig varit i Irland så ska bli skoj,någon som  har något tips på vart man ska gå ut, ställen att se etc??
Update: Hon fick ledigt =)

Britney`s comeback

Haha såg ni VMA från Las vegas igår?Själv ställde jag klockan på 02.50,ville se Britney som  skulle öppna det hela,somnade om men vaknade under hennes uppträdande.Hmm jag vad ska man tycka,hon kanske skulle ha lite mer kläder på sig,hon ser lite gravid ut men samtidigt tycker jag hon är grym som skiter i att hon inte är pin smal men fan hennes uppträdande var pinsamt,man kan inte låta bli att tycka synd om henne!Kom igen tjejen!
image86

Hot or not?

Nelly Furtado har gått och blivit blondin
image84


Bakis!

Jag ska aldrig mer dricka alkohol!Typ!
Pallar inte skriva mer idag,mitt huvud kommer nog att sprängas snart!
Men 2 bilder från igår bjuder jag på även fast jag ser ut som en fet gris!
image82
Jag och Lena
image83
 Malin,jag,Lena och Mia

Go Sweden!

Ni har väl inte missat att det är dags för match igen?Sverige - Danmark på 3an ,avspark 8!!Kom igen Sverige gör pölsa av dem!!
image81

Frisör jävel!

Fan vad jag känner mig duktig,inte riktigt nöjd med mig klippning,för 420kr borde det iallafall bli rakt!Jag ringde precis och klagade,inte typiskt mig men kan komma in på måndag så kan de kolla på det,men hur kul är det att få klippning av den frisören som inte klippte rakt från början!?Aja får se vad som händer...jag får kanske supa mig full ikväll så jag skiter i det!


image79


Top model!

Jaha då vet man vem som vinner Top model 8, det var någon nöt som skrev det på sin blogg! Höll verkligen inte på tjejen som vinner! Bra kan jag sluta titta nu då ,borde ändå inte kolla på sånt skit!

image78

Zlatan och Shrek!

I natt hade jag ljuva drömmar,drömde att jag festade med Zlatan plus hela landslaget! =) mmmmmm underbart!
Igår när jag kom till jobbet så fick jag 2 biobiljetter av min chef,så idag blev det bio igen,såg Shrek the third!Den va sådär,ettan och tvåan är helt klart bättre!Den får 2 av 5 åsnor!

image76

Tack!

Det är måndag, man är trött och åker runt på jobb så ser man först Johan Ulveson (Parlamentet,Yrrol) och sedan ser jag David Batra (Stockholm live) då man man ju inte låta bli att garva för sig själv och bli lite piggare!Tack Johan och David för att ni gjorde min dag lite trevligare =) !

image68  image69  image70

Segt!

Måndag morgon, fan vad segt!!Aja snart är det helg igen =)

Have a nice day!

På smällen

Efter tvätten var avklarad så blev det bio med mamma i stan, vi såg På smällen, den var helt ok, lite små rolig sådär!Som vanligt hade jag tur att sitta brevid en underbar person på bion,en tjej som satt och smacka tuggummi genom hela filmen, då menar jag verkligen smacka,vägra tugga med stängd mun, vidrigt!Borde ha sagt till henne men då hade jag nog åkt på en smocka,attityden på henne och hennes kille var inte att leka med!
Filmen får iallafall 3 tuggummin av 5!

image66    image67


Fylle sms

Det var ett tag sedan  man fick ett fylle sms men i natt så var det dags igen!Fick ett sms vid 01 och ett telefon samtal vid 02 (olika personer), svarade inte så nu ligger jag och funderar på vad de ville! ;) Fy fan vad skönt att inte vara den som skickar man kan ju ha lite små ångest dagen efter! Nu ska jag till tvättsugan som jag har haft sedan 10! :) By the way, jag har världens bästa tvättstuga, ligger i en liten stuga på gården, helt nytt och det finns pass dygnet runt!

image64
Hot!


Dagens shopping

Det blev inte mycket shoppat idag heller, bara småsaker jag är ju på jakt efter väska, skor, tröjor, underkläder och jacka!Fast jag hittade nog en jacka/kappa som jag ska slå till på fast fanns bara 2 i min storlek och sömarna var inte toppen på dem så ska kolla runt lite!
Har tänt lite ljus här för att det är så kallt här, märker att det lukar lite skumt så är det liksom min nagel som blivit bränd!Skumt!
     
Dagens shopping !       Värme!

RSS 2.0