Torsdag!

Het!


image237

Onsdag!

Idag blev det bara 4 timmars jobb (skulle egentligen vara ledig men jobbade extra) Efter jobbet hälsade jag på farmor och pappa, farmor har precis kommit hem ifrån sjukhuset, hon fick en hjärnblödning och hjärtattack för ca 2 veckor sedan :(
Idag fick jag yttligare ett bevis på hur snabbt tiden går, det är i år 7 år sedan jag flyttade till London första gången,känns som det var typ 2!!Flickan jag passade där var ca 8 år när jag senast såg henne!Hade söt skoluniform och älskade Harry potter och idag fick jag det här mejlet av henne på facebook!

Hi Ida, this is Mikaela. =] but i get called Miki now!
i am really good thanks...probably very different since i last saw u!
wat about u?
I tried sending u a letter ages ago, i must have the wrong address!
we have to meet up some time...! catch up and stuff!

hows evrythin 4 u??
are u still lookin after kids?

was just wonderin if u have bebo?...or msn??

X Miki X

Ungen har skaffat "nytt" namn och har Msn!!! Bara att inse fakta, jag är gammal!!!

                                                            
Jag och Mikaela hade bakat till hennes klass! =)         Ida the nanny!
Så här minns jag henne!

Sorry för den dåliga bild kvaliten, kort tagna på kort! Bilderna är tagna innan diditalkamerans tid!!



Har sparat 80% av alla brev och teckningar jag har fått av henne!





Tisdag!

OMG it´s raning cats and dogs!

image228


Tisdag!

Jag vill börja med att berätta att jag är blek,fy fan vad blek jag är! Anyways idag blev det lite shopping, köpte en vardags tröja från Lindex, endast 100 kr för jag hade någon rabatt grej! =)Hittade inte skorna jag ville ha :( me ska kolla lite i stan i veckan! Har iallafall köpt 2 par skor den här månaden men behöver skor att jobba i min vita converse är inte så vita längre! Nu ska det lagas middag!

 

Söndag!

Jaha då var det Söndag igen och jag är inte bakis även fast det blev lite alkohol igår! Först var jag på middag med syrran hos hennes farmor, det var en liten försenad julmiddag så de hade sparat lite julpynt för att vi skullle få lite julkänsla, så gulligt! =) Vi åt och drack massor av gott !Så fick  jag presentkort på Hm och lite pengar! =) Blev lite stressigt på slutet för jag skulle med en buss (som jag såklart missade) skulle nämligen på en liten dejt;)
Idag träffade jag Lena som äntligen fick sin födelsedagspresent av mig, blev lite shopping i Kista galleria också, imorgon är jag ledig så då blir det nog lite sko jakt!


 Vill ha dessa skor men de var slut i Kista :(

Lördag!

Det är helg och solen skiner, underbart! :) Jag ska inte jobba i helgen, första helgen på typ 6 veckor som jag är helt ledig! Snart ska jag iväg på middag hos min systers farmor!


Onsdag!

Jag överlevde besöket hos vårdcentralen men jag är ca 400 kr fattigare! Fick se lite action på väg hem också, det var 4 småkillar som snodde läsk på konsum! Personalen försökte springa efter dem men de hann inte få tag i dem!
Just nu känner jag mig väldigt duktig, har haft problem med mitt internet i några dagar eller med datan (Har tappat den i golvet förut )För att internet ska ha kunna fungerat har jag varit tvungen att hålla in nätverkskabeln men så kom jag på att jag hade ett startpaket med trådlöst internet i garderoben så nu ett år efter jag fick det har jag äntligen kopplat in det! =)

image224

Tisdag!

Hjälp imorgon ska jag till vårdcentralen! Har inte varit där sedan jag var liten !( Fast var hos doktorn när jag bodde i London ) Usch får panik! :( Har ett sår i näsan som troligtvis har blivit infekterat! Mysigt!

Måndag

Fy vad jag är seg idag! Känns som om jag har blivit överkörd av ett tåg! I lördags efter jag hade varit barnvakt stressade jag hem och hoppade in i duschen och fixade mig (Hann blöda näsblod innan också!) sedan blev det utgång! Fan vad glad man blir när man får bevis på att det finns snälla människor, jag och mina kompisar stod i barnen när en man kom fram och säger att de ska gå men att det har ett bord som vi kan ta över, allt är redan betalt! Vi kollar med servtrise om det är ok, och det var det så tack för det ! =) Idag skulle jag på en "dejt" men pallar  verkligen så får se om det blir senare i veckan istället!


image223

Cicci, jag och Verran

Lördag!

Fan vad kallt det har blivit! Idag var jag barnvakt igen så var på bio med ungen, Alvin och gänget blev det! Den var faktiskt bra :) Ekorrarna var ju så söta! Hann även med att köpa 2 par skor! :) Nu ska det lagas middag åt barnet!

image222

Fredag!

Christina och hennes son Max, så söt!!!


Torsdag!

Alltså idag såg jag prinsen på stan ,alltså riktiga prinsen, Carl philip!! Att se riktiga prinsen på ♥ Alla hjärtans dag ♥ måste ju betyda något, eller hur!? =)

Dagens roligaste fråga! (Det var inte prinsen som frågade det!)
- Har tjejer pungkulor?


image218


Tisdag!

Jo men visst hade jag sköna skor i lördags!

image216

Onsdag!

Åå nej jag tror jag börjar bli sjuk men det går ju inte det är ju helg snart!!

Tisdag!

Skulle ha jobbat 5 timmar idag men det blir 9.5 timmar istället!
Bashunter firdade sin 4:de vecka  som etta på Engelska singellistan med att se så här het ut! By the way visste ni att han har Tourette's!?


Natti natti!

Nu ska jag  lägga mig i sängen och läsa några sidor i El Choc( handlar om svensken Jonas Andersson som hamnar i ett fänglese i Bolivia,a true story) Inte många sidor kvar nu! =) Imorgon är det nya äventyr som gäller! ♥

image213

Måndag!

Jag är timanställd så när de ringer och frågar om jag kan jobba och jag inte kan får jag typ ångest av att säga nej, så berättar jag alltid varför jag inte kan men det behöver jag ju inte göra men känns som de inte tror på mig annars! Haha! De ringde precis och frågade om jag kan jobba imorgon vilket jag inte kan och självklart sa jag varför och det ångrar jag, de har fan inte något med det att göra!!
Ikväll har KoRn konsert på hovet, skulle gärna ha gått men har inte så många kompisar som gillar sådan musik! =)
Var på deras konsert för några år sedan,(fick biljetter) fan vad skön konsert det var!!! De hade ca 40 tjejer/ groupies som stod vid sidorna av scenen hela konserten! =)

image212

Grrrr!

image210

Come to mama!

Home sweet home!

Ja då var man hemma från barnpassningen, överlevde iallafall men är trött!! Somnade efter 01 och blev väckt kl 06.50 av att han var arg för tvn funkade inte, eller jo den gjorde det men morgon Bolibompa börjar 07 så han trodde att den inte funkade!Så vaknade man med fullt med snö utanför fönstret också, undra hur många timmar, dagar den kommer ligga kvar den här gången då!?Ska man köpa vinterskor eller inte?Går fortfarande runt i Converse! Syrran ringde precis från Dublin, såå avis, vill också resa, NU!!

image209

Jag och syrran i New york, April 00! Fan vad jag ser ut! Men syrran är liten och söt!

Vad skönt det skulle vara om man kunde flyga!

Ikväll är jag barnvakt så nu kollar vi på Göta kanal 2 (fy fan vilken dålig film) Vi har också lekt med lego, tiltat på Bolibompa och Karlsson på taket (ej den tecknade)Gud vad Karlsson ser läskig ut, what up with his hair? Är han barn?Vuxen? Vi har även svullat 13 kr lördags godis! =)  Nu är det dags att  natta kära barnet!

image207


Gone baby gone!

Kolla vad mycket smink och skit jag har kastat! Av någon anlednig har jag svårt att kasta smink men nu jävlar är det mycket som är slängt fast jag har på tok för mycket smink!

 

Hipp hipp hurra för Lena idag!

♥Idag fyller världens bästa Lena 30!!Grattis Grattis Grattis!! ♥

image204
En 29- årig Lena och jag! :)

Fredag!

Då var det fredag igen, skönt!! =) I veckan var jag hos tanläkaren igen, feels like me second home nu ! Jag är stolt över mig själv som gick dit utan att jag hade ont utan ville bara gå på underskökning eftersom det var länge sedan sist me det var ju iallafall tur att jag gick efter som jag hade hål!!!Men nu är det borrat och klart! =)
Idag åkte min syrra på klassresa till Dublin och skolan betalar allt!Förra året var de i Paris! Själv fick man åka på klassresa till Gotland och cykla när man var yngre, typ samma som Dublin och Paris!



image203
Ett trevligt litet cafe i Dublin som vi ej besökte ;) Foto taget av mig!

RSS 2.0