Tisdag - Idol

Helloo!
Ojoj vad trött jag är, sov bara 5 timmar i natt! Hatar när jag vänder på dygnet!
I helgen så var jag hos frisören ,trots att hon var lite bakis så blev det nog bra!Fan vad jag saknar min kamera, hade ju sönder den några  veckor efter att jag hade köpt den, köpte den för 2000 kr och de ville ha 2500 för att laga den,hmm troligt!
Ikväll ska jag iallafall på inspelningen av Idol, ska bli skoj =)
Ha en bra dag!


Womanizer!

She is back!! =)





Jag tycker hon liknar Katie Holmes på den här bilden?Håller ni med?


Jenna J

Fan vad jag mår dålig när jag ser denna bild, hon kan inte ha mått bra när denna bild togs men nu är hon ju gravid med tvillingar så snart  får väl kvinnan lite mer kött på benen!  =)( Ja jag vet att man kan vara naturligt smal men tror inte det gäller Jenna med tanke på hur hon såg ut innan)


Fredag!

Hipp hipp hurra för farmor idag!! ♥=)Grattis till Carla och farbor också men mest farmor!
Idag var jag och fikade hos farmor för hon fyllde 81 år idag, hon är inte pigg just nu men hon är världens bästa farmor!
Igår var jag ledig så då passade jag på att göra sådan man annars inte hinner/orkar, jag tvättade,var på promenad,lämnade tillbaka en dammsugare som jag hade lånat och spolade!
Nu är det helg och löningshelg, underbart! :)



Onsdag!

Good news,parfymen luktade gott!! =)



Jag och syrran i Glasgow,vill tillbaka:)

Tisdag!

Idag kom äntligen  min post fram! Ok så kul kanske det inte var just idag för det var mest räkningar!!!! :/
Men fick en avi på parfymen jag beställde förra veckan,BVLGARI Omnia Crystalline vet inte hur den luktar men flaskan var så snygg och det va så bra pris, 200 kr tror jag att den kostade, beställde den ifrån Bellme.se haha!=) Ska hämta ut den innan jag åker till jobbet, någon som vet om den luktar gott??


Måndag!

Blogga eller inte blogga det är frågan just nu!
Ja  vad har hänt sean sist jag skrev, det bästa är iallafall att jag har fått en lägenhet men förstahanskontrakt =) Innan jag flyttade hit bodde jag i en etta på 20 kvm nu har jag fått en etta på 60 kvm, så skönt! Har bara bott här i ca 2 veckor så allt är inte klart ännu men det kommer bli så bra! :)
I lördags var jag på RAW comedy på Blue moon bar där bla Björn gustavsson och Jonas gardell körde stand up!
Ojojoj vad Björn var söt, fast det är jag väl inte ensam om att tycka :)
Ha en bra dag ,nu ska jag dra till jobbet! :)


RSS 2.0