Tisdag!

Lite snäll måste jag iallafall vara för titta vad jag fick idag! =)

image309

Rosa termosmugg  från Starbucks!


image311
Mumsig parfym!


Sista juni, senast måste jag flytta men vart vet jag inte ännu men idag var det en person som erbjöd sig att eventuellt köpa en lägenhet till mig, inte som jag får utan som jag får hyra!!Fatta vad snällt♥  och nej personen var inte 60+,flintskallig och kåt!!! ;)
Sleep tight!


Måndag!

Då var det en ny vecka igen då, underbart!!! =)
Lördagens utgång var mycket skoj! Först hade jag och Lena lite förfest här hemma hos mig ,som bestod av detta...

    Glada tjejer på väg in till stan!
                                     
Sedan åkte vi in till stan och mötte upp Nina på medborgarplatsen så gick vi till Himlen där till, ni vet baren högst uppe i Skrapan, underbar utsikt men det var varmt som i en bastu där upp!

  
Lena och Nina           Nina och jag

Sedan åkte jag och Lena in till stan och gick till ett random ställe och beställde  4 Smirnoff ice och 5 shots , de2 sista smirnoffen drack vi dock inte upp eftersom min kropp domnade bort på vissa ställen! Sedan gick vi till Ambassadeur , vi hade Vipkort så ingen kö eller inträde;) och efter Ambassadeur drog vi till Labbet och sedan donken och sen blev det taxi hem! Hoppas ni också hade en trevlig helg!! =)

   
Fjortis dricka                Törstiga Lena


Söndag!

Idag har det inte blivit mycket gjort! Skriver om gårdagen imorgon!

Go natt!

Lördag!

Opps vad seg jag  har varit på att uppdatera den här veckan! Ja vad har jag gjort i veckan,förra lördagen var det inflyttings/förfest hos Cissi + utgång, i måndags var jag på ännu en lägenhetsvisning, fick den inte :(, jobbat, ätit lunch med syrran på ett mysigt café i Gamla stan, shoppat lite i Sickla galleria, Nacka forum och stan med syrran,Shoppat själv i Solna, använt Paypal för första gången,hoppas det funkar, det visar sig om 15 dagar, träffat en stalker, varit hos tandläkaren och just nu håller jag på att tvätta!
I kväll blir det utgång igen!
Aa just det , inatt drömde jag om Zlatan, mmmmmmmmmm!


      
Kattis å jag                 Trans Ida                     Cissi å en trött Ida   Jag, Lollo å Cissi


image299

Syrran i Sickla galleria, fick nästan med ansiktet!

Lördag!

Titta Nick pekar på mig, bara mig =) He loves me!

image291

Ok inga fler Bsb inlägg på ett tag nu!


Fredag!

Yes det är fredag!!  =)Så skönt att inte behöva gå upp omänskligt tidigt imorgon! Imorgon ska jag på inflyttnings fest hos en kompis (cissi) eller fest och fest det blir nog mer en förfest!
För några dagar sedan när jag avr på väg till tåget blev jag stoppad av sångerska Sahlene som frågade efter vägen till Vicktoriakliniken! Undra vad hon skulle göra där, hon är ju tok snygg!!

image289

Nu ska jag ha fredagsmys!!
Puss på er!!

Onsdag!

Gooodag! Konserten i måndags var toppen! =) Kände mig som 15 igen, underbar känsla det ! =)
    
Alltid lika kul att läsa om Nicks hågelmarton efter deras Sverigebesök, han börjar bli lite väl despo, han hängde på Soap bar och Labbet i måndags, och blev utsländg för att han hade luva på sig!!
image288


Sköna snubbar! =)


Måndag!

Vad händer ikväll??Jooo det är konsert!! =)

image287

Söndag!

Det är söndag och jag är inte bakis =). Igår var syrran och jag barnvakt först tittade vi på körslaget (Heja Brolle) sen såg vi Underbar och älskad av alla , har läst boken den var ok, filmen var också bara ok! Blev så stressad på Isabella som år huvudpersonen!
Nu ska jag göra soppa!=)

image286


Lördag!

Bara så ni vet så har jag sovit som en prinsessa inatt!! Igår blev det shopping och fika med Lena, köpte inte så mycket skoj men hittade en tröja som jag ska åka och köpa snart sen ska jag träffa syrran, vi ska kolla lrunt lite på söder sen ska vi vara barnvakt och jag ska hjälpa henne med lite läxor! Så det blir en lugn helg! :) Skönt!

Vad tycker ni om min Gucci parfym som jag fick i julklapp, kom hem tappade den i golvet vilket gjorde att själva plastflaskan lossnade så jag fick krossa själva hårda skalet runt,använde den en gång men nu är den borta , ska jag ta det som ett tecken på att jag inte ska använda den??
image285

Torsdag!

Igår efter jobbet blev det fika med Lena sedan följde hon med mig på den 3de lägenhetsvisningen den här veckan, stod 5a i kön men 1an tog den!!
Igår somande jag 20.30 på sängen med datan brevid med kläder och smink på!Lite trött!!
Nu ska jag fixa mig snabbt och dra till jobbet!
Ha en trevlig dag!!♥
image284 
Så här såg jag ut i håret efter senaste frisörbesöket!


Tisdag!

I lördags blev det utgång med Louise, vi hade en liten förfest här i min mini etta men vi fick plats :)Såg Katrin schulman,men jag vågade inte hälsa för hon hatar ju alla tjockisar!
 Söndagen gick åt att vara bakis, mindre kul!
image282
En mörkhårig ida och Louise! Glasgow 06!

Just nu bor jag i andra hand men måste flytta inom 3 månader, panik? Nej inte alls! Igår var jag iallafall på visning i Hässelby, långt åt helvetet men mycket fina och nyrenoverade lägenheter! Världen är så liten, när jag stiger av i Hässelby, så det första som jag gör är att träffa en gammal klasskompis från gymnasiet!
Efter jobbet hann jag med en fick hos farmor och pappa och middag med Lena på ett mysigt cafè i gamla stan innan visningen! Bakad potatis med skagenröra blev de!
image283

Lördag!

Så skönt att vara ledig helgen! Blev dock väckt ett antal gånger imorse av mina grannar som håller på med sinna dunka dunka ljud! Nu håller jag på att tvättar, var inne på mina randiga clown strumpor!
Just det förra helgen var jag på bio och såg Horton, den var faktiskt bra! =)

image276

Fan vad kul att NKOTB har återförenats,hoppas de kommer hit och spelar! Jag va nog  8-9 år när jag såg dem i Globen första gången, gud vad jag var kär i Joey så gissa om jag blev glad när jag stötte på honom på ett hotell i Oslo för några år sen, han va ganska schysst också!
 
image279   
 
image281



Step by step Ca 17 år senare och man kan fortfarande alla texter utantill! =)

Fredag!

Det är fredagkväll och klockan är 21 och jag funderar på att gå och lägga mig strax, jag är gammal! :(
Den här veckan har varit händelserik, många val som måste göras snarast!! Spännande och se vad som händer med livet, eller händer och händer vad man ser till att hända!! Gud vad jag låter flummig men som sagt är trött!
Sov så gott!!


image274

Fin bild jag har tagit med nya kameran! Känner mig så här just nu!


Tisdag!

Wohoo då funkar det att blogga igen då, men det orkar jag inte nu för jag har jobbat 12 timmar och såg min granne stå och jucka mot elementet för andra gången!!Nasty!
image272

RSS 2.0