Söndag!

I fredags blev det utgång igen med syrran , Malin hade fest på Bmb igen, drack champange och dansade hela kvällen:) Vid 03 gick jag,syrran och Mia vidare till Village, där kan man snacka om att det var bra musik! Jag och syrran kom hem vid 06.30 så igår blev det ingen utgång utan tittade på film med tjejerna, för ovanlighetens skull blev det skräck,Barnhemmet , den var sådär måste jag säga..Nu ska jag vara duktig och gå på en promenad!



Jag och syrran


Syrran


Torsdag!

Vilken rolig dag/kväll jag hade igår! Först var jag på dejt med en mycket söt kille,vi gick till Mårten trotzig i Gamla stan och  drack lite drinkar sen gick vi till Fridays sen fick vi den briljanta iden att gå på Laurent wolfs spelning på Le bon Palais, hur bra som helst!
När jag skulle hämta min jacka kom "Färjan Håkan" fram och frågade om han fick sova hos mig,haha! Han var så full,har nog aldrig sett någon så full!
Lyssna och njut!;)



By the way, jag sov själv!!

Måndag!

Förra veckan så provjobbade jag på ett nytt jobb, det var ett korttids boende för barn och ungdomar med autism, ska provjobba en tag till den här veckan sen ska jag bestämma mig om jag vill jobba där, de ville iallafall att jag skulle börja där men känner att det är väldig stort ansvar, som tex när vi gick ut med 2 barn var det en som bara sprang iväg och min arbetskolega var tvungen att ta tag i honom i nacken för annars hade han sprungit mitt ut i vägen,såg nog lite dramatiskt ut för efter kom det fram en kille som trodde han blev misshandlad.

I lördags jobbade jag 0830-19 sen blev det utgång,vet inte hur jag orkade med det men det var skoj iallafall:)
Igår blev det skräckis hos Lollo igen,vi såg Texas chainsaw massacre så bra och läskig!:) Se den!
Nu blir det luch sen blir det jobb!


Tisdag!

I söndags spenderade jag den mesta tiden i Lollos soffa, men vi gick faktiskt på en promenad! :)
Vi såg 2 skräckisar, den ena hette Shutter och den andra Stuck, båda var faktiskt bra!  Stuck var helt sjukt med tanke på att den var baserad på en verklig händelse, den handlar om en tjej som kör på en man som fastnar i hennes bil ruta och låter honom sitta fast där...inga filmer för de mörkrädda :)

     

Måndag!

Oj oj man märker verkligen att man inte är någon ungdom längre, det blev 2 utgångar i helgen och man är sliten! En period i mitt liv kunde jag gå ut 3 gånger i veckan och inte bli trött! :)
I fredags var jag ute med syrran för första gången i Sverige, vi var på min kompis Malins födelsedags maskerad på Blue moon bar, efter som det är ett 27 års ställe var jag lite stressad att min syrra inte skulle komma in eftersom hon är nyss fyllde 18 men et gick bra! Det var kul att se de man hänge med under " speciella förhållanden" när man var tonåring:)
Hade hur kul som helst och dansade hela kvällen!
JaJag kan knappt hålla ögonen öppna nu men nu är det dags att åka till jobbet!


Jag och syrran på Bmb


Jag och Marlene på Bmb

RSS 2.0