Tisdag!

Gud vad det regnar! Kan det inte bli sol snart! Idag har jag iallafall varit duktig och tvättat!:)
Ok, här kommer lite mer om Glasgow resan!
Vi landade vid 20 på lördagskvällen, vi träffade en svensk killepå tåget på väg in till Glasgow som skulle träffa sin kompis på centralen,han såg så liten och vilse ut så vi väntade med honom tills hans kompis kom sedan skyndade vi oss till hotellet och fixade oss sedan drog vi ut på stan, vi hade ingen aning om vart vi skulle gå så först gick vill till Fridays och tog en drink!

    
                                     Fridays

Sen hade vi ingen om vart vi skulle gå igen men som tur var finns det massor av folk som går runt och promotar klubbar på gatorna så får man biljetter så slipper man stå i kön, så vi fick några och så valde vi ett som min kompis i Glasgow hade sagt att vi borde gå till, Karbon hette det! Hade as skoj,första gången jag var ute med lillsyrran:) Det som är minus på klubbarna i Skottland är att man får alkoholen i plastmuggar men vad gr det om hundra år, pluset är att de är billiga! Efter vi hade dansat och flummat klart köpte vi fish and chips sen va det natii natti!
Något som de borde börja med i klubbarna i Sverige som finns i Dublin,Glasgow,London etc är att på toaletterna finns allt,smink,hårspray,parfym, jaa allt nu har de till å med börjat med plattång! :)Man kan typ fixa sig på klubben!HaHa!
Det här var de 5 görsta timmarna i Glasgow, mer kommer sen!!

     
                                                                 Only 4 u Lollo!         Måste vara den finaste bilden jag tog!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0